Möhippa

Vill du göra något OFÖRGLÖMLIGT, ROLIGT & UNDERHÅLLANDE med vännerna? Då är detta något för ER!

Vi erbjuder den perfekta aktiviteten för er Möhippa!
En sensuell, svettig & rolig upplevelse för hela gänget!
Vi garanterar en fartfylld timme med massa skratt, svett & oförglömliga minnen!
Du kan boka oss som PRIVATPERSON eller FÖRETAG.
Vid Möhippa/svensexa ingår det alltid att huvudpersonen får låna kostym/utklädnad av oss om denne vill! Vi bjuder även på välkomstdrink och tilltugg. Du kan boka allt från PROVA PÅ PASS till POLEDANCE, STRIPAEROBICS, UMBRELLA DANCE, CHAIR DANCE, m.m.

Du kan även boka oss till SHOWER då våra duktiga instruktörer kommer och bjuder på en häftig uppvisning utefter era önskemål! Vi är alltid stylade av Makeupartist & Hårstylist när vi kommer för att showa! Vi har en X-stage så vi kan ha show vartsomhelst med våran medtagbara stång! Vänligen mejla för prisinformation och bokning.

Scrolla ner på sidan för att läsa mer om våra samarbetspartners.

mohippa_jenny

Förslag på våra vanligaste och mest uppskattade paket finner du nedan!
Priset varierar beroende på hur många deltagare ni är samt era övriga önskemål!

Ladda ner Möhippa infoblad här

Paket 1 – 60 min pass + 30 minuters mingel innan passet startar för att ni ska hinna byta om samt mingla i lugn och ro. 1-5 personer är välkomna. kostym/utklädnad finns till brud. Vi bjuder på tilltugg & välkomstdrink till hela sällskapet samt gåva till brud.
Kostnad 2500 kr.
Paket 2 – 60 min pass + 30 minuters mingel innan passet startar för att ni ska hinna byta om samt mingla i lugn och ro. 6-10 personer är välkomna. kostym/utklädnad finns till brud. Vi bjuder på tilltugg & välkomstdrink till hela sällskapet samt gåva till brud.
Kostnad 3000 kr.
Paket 3 – 60 min pass + 30 minuters mingel innan passet startar för att ni ska hinna byta om samt mingla i lugn och ro. 11-20 personer är välkomna. Vid större sällskap än 20 personer tillkommer en kostand på 100 kr/person. Tillgång till kostym/utklädnad för en person. Vi bjuder på tilltugg & välkomstdrink till hela sällskapet samt gåva till brud.
Kostnad 3500 kr.
Paket 4 – Ett snabbesök hos oss men så himla värt de! 30 minuters koreografi där sällskapet tittar på och en instruktör lär brud/brudgum moves efter överrenskommelse! 15 minuters mingel innan passet startar för att brud ska hinna byta om. Vi bjuder på tilltugg & välkomstdrink till hela sällskapet samt gåva till brud.
Kostnad 2000 kr.

Förslag på aktivitet under er Möhippa/Svensexa:
Det vanligaste är att alla som deltar på Möhippan är med på aktiviteten men att brud står längst fram med instruktören! Har ni övriga önskemål än dom nedan, vänligen mejla ert förslag.

Polestrip: Vi gör lättare trick på stången samt mycket floorwork och sätter ihop detta till en sexig koreografi kring och på stången!

Stripaerobics: Ett svettigt och roligt danspass i en timme på och kring stol med sexiga rörelser. Ni väljer om det ska vara mycket fart och fläkt (gymnastikskor) eller om ni vill ha långsammare koreografi i högklackade skor! Allt är möjligt!

Crosspole: Trickträning på stången, ni får under en timme prova på att klättra, sitta på stången samt lära er läckra snurrtricks! Brud står i centrum samt får lära sig ett solo att visa upp!

Lapdance koreografi: Ni får under en timme lära er en sexig lapdance koreografi med stripp som ex. brud kan visa upp på bröllopsdagen/natten?

Twerk – Shake that Booty!!!: Svettigt pass där vi skakar rumpa till het och dansvänlig musik! Otroligt roligt och garanterar många skratt!

 

Vi samarbetar med:

 

Salong Blink Beauties i Falun & Borlänge!

 

 

 

 

 

 

Vi samarbetar med Salong Blink Beauties som stylar dig från topp till tå. Se hemsida www.blinkbeauties.se Blink beauties erbjuder Hårstyling, Makeup, Nagelförlängning, Fransförlängning samt spraytan.

 

PAKET 1 POLE + BLINK BEAUTIES

Makeup + håruppsättning på Bruden under erat mingel. Ni minglar då i 1 h följt av 1h pole när bruden är supersnygg!
(Bruden får läppglans/läppstift värde 189kr )
TOTAL KOSTNAD vanligt polepaket + 1000 kr extra för detta tillägg.

PAKET 2 POLE + BLINKBEAUTIES
Makeup + håruppsättning på Bruden under ert mingel. Ni minglar då i 1 h följt av 1h pole när bruden är supersnygg!
(Bruden får läppglans/läppstift värde 189kr ) + BRÖLLOPSKIT TILL DEN STORA DAGEN där detta ingår: Bröllopsmakeup & Håruppsättning inkl. Provmakeup samt Håruppsättning + Nagelförlängning Fransk Manikyr + Permanent fransförlägning – 4000 kr Permanenta fransförlängningen samt nagelförlägning görs 1-3 dagar innan bröllopet. Fransförlängningen ger dig en slående blick på den stora dagen! Otroligt vackert på bröllopskorten!
TOTAL KOSTNAD vanligt polepaket + 5000 kr extra för detta tillägg.

 

Limo Sweden

sidbild_limoVi samarbetar med Limo Sweden, som tar dig i lyx från punkt A till punkt B.

Plats för 8 passagerare, bar med champagne- och whiskeyglas, DVD/CD/USB-spelare med plattskärmar, neon och stjärnhimmel med mera.

Försäkra dig om att få den finaste Limousinen till er möhippa/svensexa eller kick-off!

Prisexempel för 8 pers:
Falun-Borlänge 363:- / pers.
Leksand-Borlänge/Falun 513:- / pers.
Rättvik-Borlänge/Falun 638:- / pers.
Ludvika-Borlänge/Falun 638:- / pers.
Mora-Borlänge/Falun 738:- / pers.

 

Är du osäker på vad personen vill göra? Då kan du köpa ett presentkort! Beställ via vår webbshop och överraska henne/honom!

Varmt välkommen till oss för ett oförglömligt minne och den perfekta aktiviteten för just er!!!