Köp & leveransvillkor

Du som konsument sluter ett köpeavtal med:

Företagets namn: Forever Beauty i Dalarna AB

Kontaktadress: Slaggatan 39, 791 70 Falun

E-post: info@poledancedalarna.se
Telefonnummer: 070-297 61 35
Organisationsnummer: 556908-7892

Bekräftelse, upprättande avtal om köp

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning.

Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta kundtjänst.

Forever Beauty i Dalarna AB reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning. Kan inte Forever Beauty i Dalarna AB leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas och ges möjlighet att annullera din order eller få erbjudande om ersättningsvara.

Forever Beauty i Dalarna AB ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Vid beställning av kurser

OBS! All anmälan är bindande! Om du blir sjuk krävs läkarintyg för att pausa din kurs. Anmälan är ej personligt bindande utan du kan skaffa en ersättare. Om du är under 18 år så måste din målsman anmäla dig.

Alla bokningar sker genom förbokning och förbetalning hos oss. Undantag är prova på pass, workshops och extra insatta pass som kan betalas på plats med kontanter eller swisch.

Om du är student (Studerar heltid) Ange rabattkod: STUDENT i kassan så får du 15% rabatt på din träning hos oss! Mejla därefter ditt studieintyg till info@poledancedalarna.se innan kursstart, vid uteblivet studentintyg faktureras rabatten i efterhand via mejl.

Privatlektion kan bokas om för en extra kostnad av 150 kr minst 24 innan privatlektionens början. Avbokar du senare debiteras 50% av beloppet. All fakturering skickas via mejl.

Om du är sjuk på ditt pass kan du avboka passet och sedan ta igen det under samma 8 veckors kursstart. Avbokning sker innan kl 14.00 samma dag, via mejl för att vara giltig. Senare avbokade pass får ej tas igen detta av respekt mot andra som vill ha stängerna.

Minimumdeltagande på varje kurs är 5 deltagare, blir det färre ställs kursen in och du erbjuds ett nytt kurstillfälle eller pengarna tillbaka. Klasserna hålls av utbildade instruktörer för din säkerhet. Men all träning hos oss sker på egen risk och under eget ansvar. Det innebär att du måste ha en egen försäkring som täcker om olyckan är framme.

Vi välkomnar dig som elev från 14 år och uppåt på våra poledancekurser. Alla elever under 18 år måste ha målsmans underskrift vid första träningstillfället. Vid anmälan måste målsman boka in sig som kursdeltagare och skriva ett mejl att det gäller sin dotter/son. Mejla oss för att få blankett att fylla i och ta med. Barn 5-13 år är välkomna på våra Kidz Choice klasser med målsmans tillstånd.

Allmänna villkor

Anmälningsvillkor: Du måste vara över 18 år för att fylla i anmälan, är du under 18 år så fyller målsman i anmälan med sina uppgifter. Barn 6-11 år är välkomna på våra Pole Kidz klasser, ungdomar 12-17 år är välkomna på våra Pole Teens klasser med målsmans tillstånd.

Betalningsvillkor: Kursavgiften/avgiften betalas direkt i webbshopen via kortbetalning via DIBS eller delbetalning via Payson. Observera att du ska kontakta Payson direkt vid frågor gällande din delbetalning. Delbetalning sker i din egen takt. Övriga faktura/betalningsfrågor sker via info@poledancedalarna.se

Om du är student och studerar heltid så får du 15% rabatt hos oss. Ange koden STUDENT i kassan, samt visa upp giltigt studieintyg på din första poledanceklass, alternativt mejla ditt intyg innan kursstart. Studentrabatten kan ej kombineras med andra rabatter.

Du får mängdrabatt vid köp av flera kurser hos oss. Boka två kurser och du får 15% rabatt på totala summan av kurserna, ange BOKATVÅ i kassan. Vid köp av tre kurser så får du 20% rabatt på totala summan av kurserna, ange BOKATRE i kassan. Mängdrabatten på kurserna går ej att kombinera med studentrabatten. Mängdrabatten gäller per familj. Du kan alltså ej köpa flera kurser ihop med en vän, däremot kan du köpa kurs till både dig och din dotter/son med mängdrabatten.

Poledance studio Dalarna förbehåller sig rätten att debitera i efterhand vid felanvändning av rabattkoder.

Ångerrätt för fasta kurser: Du har rätt att ångra ditt köp om du gör det senast en vecka innan kursen börjar. Meddela oss via mail senast en vecka före kursstart att du har ångrat dig, så blir du inte betalningsskyldig.

Undantag: Avanmäler du dig senare än en vecka innan innan din kurs börjar så är du betalningsskyldig för hela kursen såvida du inte har läkarintyg som styrker förhinder av att påbörja kursen hos oss.

Avbrott efter påbörjad kurs: Vid förhinder eller avbrott mitt under pågående termin måste du eller målsman meddela oss skriftligt genast och påvisa läkarintyg som styrker avbrottet samt ert förhinder av fortsatt deltagande. Vi pausar din träning den dag skriftlig sjukanmälan inkommit till oss via mejl. Så att du kan spara resterande pass på kursen och fortsätta din träning när ditt läkarintyg går ut.

Viktigt: Du får ej ersättning om du inte har sjukanmält dig under just den perioden som du begär ersättning för och styrkt detta med intyg. Hör du av dig de sista lektionerna under en termin och säger att du har missat många klasser, så kan vi tyvärr inte göra något för dig. Det är ditt eget ansvar att se till att ta igen missade pass under den period som kursen pågår. Det är ej en giltig anledning att hoppa av kursen för att du tror att du har hamnat efter för att du har missat några gånger på kursen och du får ej spara lektioner till nästa kursperiod på grund av detta. Det finns många pass att ta igen på, både på vanliga klasser och Open pole. Lärarna på plats hjälper dig med det som du har missat.

Igentagning av missade pass: Blir du sjuk och missar ett pass så tar du igen det när det passar dig i en annan grupp någon annan dag. Igentagningen ansvarar eleven själv för och den ska ske inom de åtta veckorna som kursen pågår. Igentagningen sker i mån av plats vilket betyder att du själv får kolla med instruktör på plats i lokalen alternativt boka ledig stång i vår bokningskalender, om det finns restplatser kvar precis innan träningen drar igång. Vi kan inte alltid svara i förväg på om det går att ta igen på en specifik tid. Du kan inte spara missade pass till nästa kursomgång.

Övriga villkor: Poledance Studio Dalarna förbehåller sig rätten att ta in vikarie vid sjukdom eller att innan kursstart byta instruktör. All träning sker på egen risk. Använd sunt förnuft och följ kursplanen och instruktörens råd för säker träning. Minimum deltagande på varje kurs är 5 deltagare, blir det färre deltagare förbehåller sig Poledance studio Dalarna rätten att ställa in kursen och du erbjuds då ett nytt kurstillfälle eller pengarna tillbaka.

Varmt välkommen önskar vi på Poledance Studio Dalarna!

Priser

  • Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Frakt tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.
  • Minsta ordervärde 100 kr.

Fraktkostnad

  • Fraktavgift för presentkort tillkommer med 29 kr.
  • Fraktavgift tillkommer med 89 kr per order för alla andra artiklar.
  • Fri frakt på alla ordrar som hämtas på Poledance Studio Dalarna, Främbyvägen 6 i Falun.

Betalningsalternativ

  • Med betalkort. Vi accepterar VISA och Mastercard. När du valt kortbetalning så följer du anvisningarna. Efter det att du betalat kommer vi att skicka dina beställda varor till dig.
  • Delbetalning med Payson.

Betalning med konto-/kreditkort

I samarbete med DIBS (www.dibs.se) hanterar vi dina kortbetalningar och uppgifter krypterat enligt en internationell standard (SSL) så att du kan känna dig trygg när du betalar med kontokort via Internet. Vi tar bland annat emot korten Visa och MasterCard. (Verified by Visa och MasterCard SecureCode är senaste standarden för säker identifiering av kortkund vid Internetköp, så kallad 3D Secure).

Leverans

  • Varorna skickas vanligtvis med Posten, Schenker eller DHL och levereras hem till dig eller hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Normal leveranstid är ca 5-7 dagar från det att ordern är mottagen och bekräftad. Beställningsvaror kan ta upp till 4 veckor beroende på vara.
  • Varorna kan hämtas i fysisk butik, Främbyvägen 6 i Falun.

En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Ej utlösta paket

Paketet ligger på utlämningsstället under två veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.

Sekretess

Forever Beauty i Dalarna AB tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år begära information om hur dina personuppgifter används. Begäran skickas till info@poledancedalarna.se

Forever Beauty i Dalarna AB tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.

Force majeure

Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

Övrigt

Vid eventuell tvist kommer Forever Beauty i Dalarna AB att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

Kundservice

Vid eventuella frågor eller för mer information, kontakta:

Forever Beauty i Dalarna AB
Slaggatan 39
791 70 Falun

Mail: info@poledancedalarna.se
Tel: 070-297 61 35