Om oss

Poledance Studio Dalarna öppnades i Falun september 2014 av Jennys brinnande instresse för denna spännande träningsform! I november 2015 öppnade studio nummer två i Centrala Borlänge. Vart öppnar vi härnäst?? Hos oss tränar du för att få en stark, smidig kropp samt öka ditt självförtroende och din kroppskontroll. Vi erbjuder en unik, personlig träningsform där varje individ utmanas.

Träning är bra för både kropp och själ. Vi vill hjälpa dig att få en stark & frisk kropp som kommer hålla hela livet. Vi har välutbildade instruktörer som älskar och brinner för träningsformen Poledance. Vi kommer på ett säkert, inspirerande & pedagogiskt sätt instruera dig till att bli starkare, smidigare och hjälpa dig att utvecklas och nå Dina mål.

Vi är stolta över att vara den första Studion i Dalarna som erbjuder denna exotiska och spännande träningsform. Vi vidareutbildar oss kontinuerligt hos kända skolor och tränare världen över för att du ska få din bästa träningserfarenhet hos oss! Vi kommer göra vårt allra bästa för att Du ska trivas som kund hos oss.

Vi önskar dig varmt välkommen till Poledance Studio Dalarna

Våra instruktörer

Jenny Hallkvist

Årsmodell: 1990

Direktkontakt: jenny@poledancedalarna.se

Arbetar som Poledance & fitness instruktör. Det är mig du träffar på bl.a dom avancerade Poledanceklasserna. Certifierad instruktör av Studio DQ i stockholm & Pole and Fitness Studio i Gävle. Har tränat en hel del utomlands på  Workshops/privatlektioner med bl.a Bendy Kate, Alex Schukin, Anastasia Skukhtorova, Natalia Tatarintseva, Maddie Sparkle. Barcelona Polecamp 2015 & 2016, Tävlande i Pole Theatre Sweden 2015. Tävlande i Professional Senior woman, SM mars 2017. Danish polecamp 2017. Brinner för Poledance i Sverige och älskar att åka utomlands och träna för andra inspirerande poledancers!

Har tidigare tävlat truppgymnastik & dansat (balett, jazz & street) i flera år & älskar träning som involverar styrka, smidighet, utmaningar & massa härligt skratt! Ridning är även ett stort intresse.

Jenny är ägare till Poledance Studio Dalarna & det är henne du kontaktar vid frågor m.m. Hon driver även sin salong i Falun och Borlänge www.blinkbeauties.se Jenny är utbildad MUA, hårstylist, Fransstylist, Nagelteknolog & spraytanartist.

Vad älskar du mest med din instruktörs roll? ”-Jag älskar att höra tjejernas jubel när dom klarar ett nytt trick! Poledance ökar vår självkänsla & är verkligen den roligaste & effektivaste träningsform jag vet! Mitt mål som jag brinner för är att  förmedla samma känsla till alla mina elever & hjälpa dom uppnå de resultat dom önskar!

Utbildad instruktör i poledance nivå 1-pole master. Samt alla våra kompletterande klasser.

Följ mig på instagram: @jenny.hallkvistjenny


Maria Larsson

Årsmodell 1992

Arbetar på hemtjänsten och är bosatt i Grycksbo.

Hittade och började med Poledance när det öppnade i Falun. För mig är poledance den perfekta träningsformen och det har stärkt mitt självförtroende enormt. Älskar utmaningarna och känslan när man når sina mål.
Dans och akrobatik har alltid varit ett stort intresse för mig och poledance är den perfekta kombinationen.
Utbildad instruktör i Poledance nivå 1-advanced, floorwork, twerk och Aerial silk & hoop.

Följ mig på instagram: @mariiialarsson

Sara Lindberg

Årsmodell: 1992

Utbildad instruktör i Poledance nivå 1-8, deep stretch och pole fitness.

Följ mig på instagram: @sarapoledancedalarna

Lovisa Persson

Årsmodell 1992

Här har ni en riktigt estet som sysslar med dans, musik och film. Jobbar på Kulturcentrum Asken som mediepedagog, och driver mitt eget företag på sidan av. Flyttade till Falun med min sambo för att studera Audiovisuell Produktion på Högskolan Dalarna, tog min examen 2016. Jag har sysslat med de flesta idrotter som barn b.l.a minicirkus, simning, ridning, fotboll, handboll och såklart dans. Jag har dansat Street Dance, Street Jazz, Ragga, Hip Hop och House. När jag flyttade till Falun ville jag ta tag i någon idrott igen och provade då Poledance hösten 2014. Fastnade för träningsformen i nivå 2 när man fick hänga upp & ner. Mindes hur jag var som barn när jag oftast trivdes upp & ner eller i ett träd eller hjulandes på en klättervägg 3 meter upp i luften. Jag hade ”hittat hem” och hittat den rätta känslan för träning. Träning ska vara kul och Poledance är den roligaste träningsformen jag någonsin testat, plus att man blir både stark och smidig. Jag har gått på workshops med b.l.a Sandra Lundin som vann Pole Theater 2015, Ibrahim Tunc vinnare av SM 2011, Ida Rosén SM 4:de placering 2013 och Clara Jönsson SM 2015. Mig träffar ni på Deep Stretch, Pole Fitness, Poledance Nivå 1-4 samt Pole Repeat.

Utbildad instruktör i Poledance nivå 1-master, Deep stretch, Pole Fitness.

Följ mig på instagram: @lovispoledance

Therese Sörensen

Årsmodell: 1993

jobbar som barnskötare I Borlänge samtidigt som jag studerar till förskollärare på högskolan Dalarna i Falun. Jag bor i Borlänge med min sambo. Jag började med Poledance i december år 2014 och har varit fast ända sen dess. Poledance för mig har varit den perfekta träningsformen då jag tröttnar snabbt på att göra samma saker flera gånger, tex fotboll, jumpa, boxning eller löpträning. Nu kan jag variera olika former av träning utan att tröttna. Av Poledance fick jag varje vecka nya utmaningar och lärde mig att kämpa och inte ge upp. Det är en fantastisk känsla och ger bra självkänsla och självförtroende. Här stärker vi alla kroppens muskler samtidigt som vi övar smidighet. Det är perfekt!

Ni hittar mig på blandade nivåer och även vissa 1h pass.
Med vänliga hälsningar Therese Sörensen

Utbildad instruktör i Poledance nivå 1-advanced, deep stretch

Följ mig på instagram:

Kerstin Dihlén

Årsmodell: 1994

Jobbar som målare på Sandå måleri i Falun. Är uppvuxen i Djurås och Torsåker men bor nu mera med min sambo i Rättvik. Mina intressen är såklart poledance och tycker även om att sy. Tränar också Modern dans på Dansa i Falun.

Har alltid älskat att dansa, ända sen jag var liten. Har hållit på med gymnastik som barn och en del som vuxen. Dans har alltid varit en del av mitt liv. Dansade show dans som liten och år 2009-2013 tränade och tävlade jag i disco på Daladansstudio i Falun. När jag slutade med discon kände jag att de va något som jag saknade och med ett tips från en kompis så hamnade jag på pole dance studio dalarna. Var fast redan från första gången jag satt min fot där. Har fått så många nya härliga vänner och Lyckan man känner när man klarar något som man aldrig skulle kunna tänka sig att man kunde göra är obeskrivlig!

Utbildad instruktör i Poledance nivå 1-8 samt Pole teens & Deep stretch

Följ mig på instagram:

Linn Kvarme

Årsmodell: 1993

Utbildad instruktör i Poledance nivå 1-advanced, Pole kidz, teens & chairdance.

Följ mig på instagram:

Sandra Lindkvist

Årsmodell: 1991

Utbildad instruktör i Poledance nivå 1-advanced och pole fitness.

Följ mig på instagram:

Louise Engström

Årsmodell: 1994

Jag bor i säter tillsammans med min katt Doris. Livet består av jobb, katten och träning. Hälsa, träning och glädje är A och O i livet. Jag började med poledance tillsammans med en vän och blev direkt fast. Det som gör poledance så fantastiskt är att man tränar utan att tänka på att man gör det för det är så himla roligt! Poledancingen har gett mig ett ökat självförtroende och en otrolig kroppskontroll. Varje pass får man nya utmaningar och glädjetjuten blir högre och högre för varje gång man klarar av dem. Jag kan varmt rekommendera poledancing till Alla som vill prova på något nytt, ge sig själv en utmaning och få skratta varje träningspass.

Utbildad instruktör i Poledance nivå 1-2, Pole kidz & teens.

Följ mig på instagram: @louise3ngstrom

Linn Wibell Kähäri

Årsmodell: 1988

Utbildad instruktör i Poledance nivå 1-2

Följ mig på instagram:

Viktoria Knutsson

Årsmodell: 1992

Här ser ni en östgöte från Norrköping som arbetar som guide på Falu Gruva vid sidan av studierna som ska göra mig till företagsekonom inom detaljhandeln.

Hade under min uppväxt svårt att hitta någon aktivitet som jag verkligen gillade, tills jag började Scen och Musikalprogrammet på gymnasiet och fastnade för att dansa. Jazz och balett var favoriter. 3 år efter gymnasiet flyttade jag med sambon till Falun och kände länge att jag saknade dansen, tills jag hittade Pole Dance studio dalarna!
Började med pole 2015 och blev frälst redan vid ’prova på’ passet. Pole dance har gett mig en jämn styrka i hela kroppen som jag inte fick på gymmet samt att de byggt upp självkänslan och fått mig att älska min kropp och att jobba med den!

Utbildad instruktör i Poledance nivå 1-2

Följ mig på instagram: @lillknuttaElin Isberg

Årsmodell 1986

Jag är en tjej som har många bollar i luften. Jag arbetar som danslärare, dansare, koreograf, personligtränare, grupptränarinstruktör, poledanceinstruktör och fransstylist.

Jag har dansat så länge jag kan minnas men det var på gymnasiet jag blev fast och gick danslinjen på Haraldsbo. Efter gymnasiet fortsatte jag och dansa på musikkonservatoriet. Jag har varit med och dansat i Borlänge nyårsrevy i över tio år och även koreograferat många av dem. Just nu arbetar jag som instruktör på Poledancedalarna, danslärare på Borlänge dansstudio och domnarvet, gruppträningsinstruktör på Dansa med Sanna och Fransstylist på Forever Beauty.

Jag bor i Olsbacka som ligger mellan Falun och Borlänge med min pojkvän, son och bonus dotter. För tillfället bygger vi hus här i Olsbacka och när tid finns över till annat blir det mycket fyrhjuling, skoter eller så tar vi Forden och åker på cruising.

Poledance är en helt underbar träningsform och man får ständigt utmana sig själv. Jag har pendlat för att få dansa poledance men när Jenny öppnade i Falun blev jag överlycklig. När du väl har provat poledance så är du fast. Eat Spleep Pole Repeat

Utbildad instruktör i Poledance nivå 1-2, floorwork, flow, deep stretch, pole fitness.Elin_waterfall


Martina Sjöö

Årsmodell:

När jag började på studion 2015 hade jag inte tränat på flera år, här hittade jag någonting som både är extremt roligt samt ger snabba träningsresultat! Den bästa kombon.
På våra dans studios sprider vi träningsglädje. Att bygga styrka och smidighet, att ständigt utvecklas och klara av nya spännande saker. Vi bygger helt enkelt självförtroende. Hoppas du vill följa och utvecklas tillsammans med oss på vår resa! Hoppas att vi ses ?
Utöver Poledance så studerar jag ekonomprogrammet på Högskolan Dalarna samt arbetar som personlig ASS.
Tidigare har jag tävlat i bugg, spelat samt dömt fotboll.

Utbildad instruktör i Poledance nivå 1-2, deep stretch, Pole teens samt Kidz choice.