Om oss

Poledance Studio Dalarna öppnades i Falun september 2014 av Jennys brinnande instresse för denna spännande träningsform! I november 2015 öppnade studio nummer två i Centrala Borlänge. Vart öppnar vi år 2016?? Hos oss tränar du för att få en stark, smidig kropp samt öka ditt självförtroende och din kroppskontroll. Vi erbjuder en unik, personlig träningsform där varje individ utmanas.

Träning är bra för både kropp och själ. Vi vill hjälpa dig att få en stark & frisk kropp som kommer hålla hela livet. Vi har välutbildade instruktörer som älskar och brinner för träningsformen Poledance. Vi kommer på ett säkert, inspirerande & pedagogiskt sätt instruera dig till att bli starkare, smidigare och hjälpa dig att utvecklas och nå Dina mål.

Vi är stolta över att vara den första Studion i Dalarna som erbjuder denna exotiska och spännande träningsform. Vi vidareutbildar oss kontinuerligt hos kända skolor och tränare världen över för att du ska få din bästa träningserfarenhet hos oss! Vi kommer göra vårt allra bästa för att Du ska trivas som kund hos oss.

Vi önskar dig varmt välkommen till Poledance Studio Dalarna

Våra instruktörer

Jenny Hallkvist

Årsmodell: 1990

Direktkontakt: jenny@poledancedalarna.se

Arbetar som Poledance & fitness instruktör. Det är mig du träffar på bl.a dom avancerade Poledanceklasserna. Certifierad instruktör av Studio DQ i stockholm & Pole and Fitness Studio i Gävle. Har tränat en del utomlands på  Workshops/privatlektioner med bl.a Bendy Kate, Alex Schukin, Anastasia Skukhtorova och Natalia Tatarintseva. Barcelona Polecamp 2015 & 2016, Tävlande i Pole Theatre Sweden 2015. Tävlande i Professional Senior woman, SM mars 2017.

Har tidigare tävlat truppgymnastik & dansat (balett, jazz & street) i flera år & älskar träning som involverar styrka, smidighet, utmaningar & massa härligt skratt! Ridning är även ett stort intresse.

Jenny är ägare till Poledance Studio Dalarna & det är henne du kontaktar vid frågor m.m. Hon driver även sin salong i Falun och Borlänge www.blinkbeauties.se Jenny är utbildad MUA, hårstylist, Fransstylist, Nagelteknolog & spraytanartist.

Vad älskar du mest med din instruktörs roll? ”-Jag älskar att höra tjejernas jubel när dom klarar ett nytt trick! Poledance ökar vår självkänsla & är verkligen den roligaste & effektivaste träningsform jag vet! Mitt mål som jag brinner för är att  förmedla samma känsla till alla mina elever & hjälpa dom uppnå de resultat dom önskar!

Utbildad instruktör i alla nivåer.

Kontakt: jenny@poledancedalarna.se


jenny

 

Liz (Elisabeth) Örtlund

Årsmodell 1980

Mig hittar du på alla nivåer i Poledance, samt en hel del olika 1 timme pass, som tex. Pole Fitness, Deep Stretch & Kidz Choice
Arbetar som administratör och instruktör på Poledance Studio Dalarna. Under kvällstid har jag arbetat som dansinstruktör i flera olika dansstilar sedan 2002 (Linedance, Bugg, Barndans, Jazz och nu även Poledance, Kidz, Fitness & Aerial Yoga). För att ständigt utmana kroppen, hjärnan och dansglädjen, så går jag även själv som elev på Poledance, Jazz, bugg & Femenin vibe. Jag har en tendens att fastna för alla dansstilar jag testar på, men Poledance är ändå en storfavorit, då den är den perfekta kombinationen av rörelse, tankenötter och styrka, vilket fick mig helt på fall redan första gången jag testade.
Jag blev så pass såld att nu hela vår familj tränar på Poledancestudion. Parakrobatik med mannen och två barn som tränar i barngruppen Kidz Choice.

Gått på Workshops med bl.a Henrika Roo (Vinnare i bl.a. Pole Theatre Proffessional 2015), Ibrahim Tunc & Sandra Lundin.
Jag har nyligen kommit in på spåret att tävla i dans, där vi hamnade i både kvartsfinal & final. Där fick jag blodad tand för tävling!
Får ofta frågan om jag tävlar i Pole, så jag får väl ta tag i den biten inom en snar framtid också.

Den bästa känslan under mina polepass, är när mina elever vrålar av glädje:
”JAAAA!!! Jag satte den!!!” och hoppar och skuttar som ett barn som just sett tomten.
Samt flåset som ekar i salen i slutet av passet.

Jag är född och uppvuxen i Borlänge (med ett par utflyttanden och återkommanden).

Utbildad Poledanceinstruktör i alla nivåer, Aerial Yoga, Pole Fitness, Deep Stretch, Chairdance, samt Pole teens och Kidz choice.

Kontakt: liz@poledancedalarna.se

 

elisabeth

elisabeth

 

 

 

Maria Larsson

Årsmodell 1992

Arbeta på hemtjänsten och är bosatt i Grycksbo.

Hittade och började med Poledance när det öppnade i Falun. För mig är poledance den perfekta träningsformen och det har stärkt mitt självförtroende enormt. Älskar utmaningarna och känslan när man når sina mål.

Dans och akrobatik har alltid varit ett stort intresse för mig och poledance är den perfekta kombinationen.

Utbildad instruktör i Poledance nivå 1-advanced, floorwork, twerk och Aerial silk & hoop.

Kontakt: maria@poledancedalarna.se

 

Maria_Butterfly

 

Patricia Vistedt

Jag ska precis påbörja mina studier för att läsa till Lärare. Träning och hälsa är mitt stora intresse! Jag har spelat fotboll och dansat tidigare. Men i vuxenålder har det blivit mycket träning på gym och löpning då det har gått att styra och kombinera på ett bra sätt då jag har två små tjejer.

Jag är bor i Borlänge med min sambo och våra två små tjejer, så på studion i Borlänge är där ni kommer att träffa mig oftast men självklart dyker jag upp på studion i Falun ibland också!

Jag har under lång tid letat efter en poledancestudio som skulle vara lite närmare hem än de som fanns i storstäderna och så wips så öppnade det en i Falun! Lyckan var total! Jag var fast från första lektionen! Jag älskar att man hela tiden utmanar sig med det där lilla extra och att man lär sig styra och handskas med sin egen kroppvikt som redskap! Man utvecklas så otroligt fort!

Utbildad instruktör i poledance nivå 1-5, samt pole fitness. Tränar fortfarande själv också för att jag hela tiden vill utvecklas och bli bättre!

Kontakt: patricia@poledancedalarna.se

 

 

Matilda Cavanagh

Årsmodell: 1987

Jobbar som Management Assistant på ABB i Ludvika. Bor i Borlänge tillsammans med min fästman, dotter & tre små hundar.

Började med poledance sommaren 2015 & efter första prova-på passet var jag fast! Jag kände att det här var helt rätt för mej då jag under hela min uppväxt hållit på med cirkus & under senare år dans & gymnastik & sedan jag slutade gymnasiet har jag hela tiden känt en saknad av att få utöva en träningsform som ger mej den kicken & känslan som man får när man klarar av att göra en volt, en piruette eller lyckas komma ner i spagat. Poledance är för mej en kombination av allt det som jag älskar att göra& på köpet blir man stark & smidig, helt klart den bästa, &härligaste träningsform jag någonsin testat på! Tillsammans med stången finns inga hinder eller gränser, ingenting är omöjligt & trick + kombinationer går att variera i en oändlighet – det enda som kan sätta stopp är fantasin!

Utbildad instruktör i Poledance Nivå 1-7, samt Deep Stretch

Kontakt: matilda@poledancedalarna.se

 

Matilda_tighhold

 

Michaela Grahn

Årsmodell 1995

Om dagarna ser ni mig på ICA Maxi i Borlänge där jag jobbar.
Uppvuxen i Djurås men har senaste åren flyttat runt lite i Borlänge för att slutligen landa i Forssa.
Har ägnat mycket tid åt dans och prövat många olika stilar genom åren, främst showjazz.
Men det var först när jag ville bli lite starkare och lära mig hur man klättrar upp för en lyktstolpe, i januari 2015, som jag upptäckte poledance och förstod hur det känns att verkligen brinna för något!
Älskar känslan av att se sig själv utvecklas. Och det finns inget bättre än att se någon klara något som från början tycktes omöjligt.
Poledance är för mig en självförtroendeboost och en livsstil, som man dessutom blir glad, stark och flexibel av! Och ja, jag har lärt mig hur man klättrar upp för lyktstolpar-på fler än ett sätt!

Utbildad instuktör i nivå 1-8, Pole teens samt Kidz choice.

Kontakt: michaela@poledancedalarna.se

Mikkis_polesit

 

Elin Isberg

Årsmodell 1986

Jag är en tjej som har många bollar i luften. Jag arbetar som danslärare, dansare, koreograf, personligtränare, grupptränarinstruktör, poledanceinstruktör och fransstylist.

Jag har dansat så länge jag kan minnas men det var på gymnasiet jag blev fast och gick danslinjen på Haraldsbo. Efter gymnasiet fortsatte jag och dansa på musikkonservatoriet. Jag har varit med och dansat i Borlänge nyårsrevy i över tio år och även koreograferat många av dem. Just nu arbetar jag som instruktör på Poledancedalarna, danslärare på Borlänge dansstudio och domnarvet, gruppträningsinstruktör på Dansa med Sanna och Fransstylist på Forever Beauty.

Jag bor i Olsbacka som ligger mellan Falun och Borlänge med min pojkvän, son och bonus dotter. För tillfället bygger vi hus här i Olsbacka och när tid finns över till annat blir det mycket fyrhjuling, skoter eller så tar vi Forden och åker på cruising.

Poledance är en helt underbar träningsform och man får ständigt utmana sig själv. Jag har pendlat för att få dansa poledance men när Jenny öppnade i Falun blev jag överlycklig. När du väl har provat poledance så är du fast. Eat Spleep Pole Repeat

Utbildad instruktör i Poledance nivå 1-2, floorwork, flow, deep stretch, pole fitness.

Kontakt: elin@poledancedalarna.se

Elin_waterfall

Martina Sjöö

När jag började på studion 2015 hade jag inte tränat på flera år, här hittade jag någonting som både är extremt roligt samt ger snabba träningsresultat! Den bästa kombon.
På våra dans studios sprider vi träningsglädje. Att bygga styrka och smidighet, att ständigt utvecklas och klara av nya spännande saker. Vi bygger helt enkelt självförtroende. Hoppas du vill följa och utvecklas tillsammans med oss på vår resa! Hoppas att vi ses 💫
Utöver Poledance så studerar jag ekonomprogrammet på Högskolan Dalarna samt arbetar som personlig ASS.
Tidigare har jag tävlat i bugg, spelat samt dömt fotboll.
Utbildad instruktör i POledance nivå 1-2, deep stretch, Pole teens samt Kidz choice.

Kontakt: martina@poledancedalarna.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Sara Lindberg

 

Utbildad instruktör i Poledance nivå 1-4 och pole fitness.

Kontakt: sara@poledancedalarna.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Lovisa Persson

Årsmodell 1992 Här har ni en riktigt estet som sysslar med dans, musik och film. Jobbar på IKEA, samt driver mitt eget företag på sidan av som mediepedagog. Flyttade till Falun med min sambo för att studera Audiovisuell Produktion på Högskolan Dalarna, tog min examen 2016. Jag har sysslat med de flesta idrotter som barn b.l.a minicirkus, simning, ridning, fotboll, handboll och såklart dans. Jag har dansat Street Dance, Street Jazz, Ragga, Hip Hop och House. När jag flyttade till Falun ville jag ta tag i någon idrott igen och provade då Poledance hösten 2014. Fastnade för träningsformen i nivå 2 när man fick hänga upp & ner. Mindes hur jag var som barn när jag oftast trivdes upp & ner eller i ett träd eller hjulandes på en klättervägg 3 meter upp i luften. Jag hade ”hittat hem” och hittat den rätta känslan för träning. Träning ska vara kul och Poledance är den roligaste träningsformen jag någonsin testat, plus att man blir både stark och smidig. Jag har gått på workshops med b.l.a Sandra Lundin som vann Pole Theater 2015, Ibrahim Tunc vinnare av SM 2011 och Clara Jönsson. Mig träffar ni på Deep Stretch, Pole Fitness samt Poledance Nivå 1-4.

Utbildad instruktör i Poledance nivå 1-5, deep stretch, Pole fitness.

Kontakt: lovisa@poledancedalarna.se

 

 

 

 

 

 

Amalia Norstedt

Årsmodell 1989 Jag började min ”danskarriär” som barn och då var det disco som gällde. Jag började tävla i disco när jag var i tonåren och den bästa placeringen var trea i SM. Jag har även testat på andra danser genom åren, t ex street dance, show, och bugg. När jag var sexton ville jag komma närmare mina latinamerikanska rötter och började därför att dansa salsa, vilket blev en stor passion! Därifrån fortsatte det med dansresor till Kuba där jag fick utvecklas både i salsa, reggaeton och bachata. I samma veva började jag med twerk och dancehall med hjälp av videor på YouTube… Vi hoppar några år framåt i tiden. Jag är 24 år och nyinflyttad i Gävle. Där tar jag modet till mig att testa på pole dance, något som jag alltid drömt om. Efter första lektionen var jag helt såld på pole! Det är ju så himla roligt och bra träning, inte enbart fysiskt utan även mentalt. Jag bodde och dansade i Gävle fram tills november 2015. Då gick flyttlasset tillbaka till Falun i samband med att min dotter föddes. Sedan dess har jag gått som elev hos Pole Dance Studio Dalarna och nu arbetar jag här som instruktör. Så himla roligt att få lära ut något som man själv älskar att göra och dela med sig av glädjen! Jag undervisar i Twerk, Kidz Choice och Pole Teens. Mitt mål är att du ska ha roligt, våga tro på och känna dig nöjd med dig själv. När jag inte är i studion och klättrar på stången eller skakar rumpa på Twerklektionerna läser jag till sjuksköterska och umgås med min dotter. Vi ses!

Utbildad instruktör i Poledance nivå 1-5, twerk, chairdance, floorwork, Pole teens samt Kidz choice.

Kontakt: amalia@poledancedalarna.se