Boka prova-på-pass

OSidbild_Träna med oss

BOKA Prova på pass hos oss i Falun & Borlänge!

 

boka

Borlänge

boka

Falun

 

 

 

Du är varmt välkommen att Prova på vårat spännande utbud av träningsmöjligheter!
Kostnadsfria bokningsbara prova på pass hittar och bokar du i våra bokningskslendrar ovan! Klicka dig in på den stad du vill träna i och boka ditt kostnadsfria prova på pass redan idag för att testa träningsformen och lära känna oss på studion.

Är du under 18 år så måste målsman boka din plats samt följa med vid ditt första träningstillfälle hos oss.

Följ vår Facebooksida Poledance Studio Dalarna samt vår Instagram @poledancefalun och @poledanceborlange för att se aktuella aktiviteter  hos oss!

Tveka inte att höra av dig vid frågor! Mejla eller smsa oss så ringer vi upp!

Såhär gör du för att Boka ditt prova på pass:

  1. Klicka på knappen ”Boka tid” i den stad du vill boka ditt pass.
  2. Klicka på ”Boka” & scrolla ner, där ser du alla bokningsbara pass.
  3. Klicka på ”sök tid” på PROVA PÅ POLEDANCE (eller de prova på pass du vill boka) Då kommer de tider som finns närmast tillgängliga upp synligt i en kalender.
  4. Klicka på den tid i kalendern som du vill boka, fyll i dina uppgifter & klicka på boka. Du får då en Bokningsbekräftelse per mejl. Anmälan är bindande. Det är gratis att prova på så länge som du dyker upp på passet eller avbokar i tid. Dyker du ej upp fakturerar vi dig 100 kr för uteblivet pass.
  5. OBS! titta en extra gång att du bokat prova på pass under rubriken ”prova på pass” i bokningskalendern, de andra passen är nämligen ordinarie pass, ej prova på. Tack på förhand!

Vi har alltid kostnadsfria PROVA PÅ POLEDANCE pass för dig som är Nybörjare inför varje kursstart!

Du ser tillgängliga tider i bokningskalendern ovan! Hittar du ingen tid som passar dig? Mejla oss så hjälper vi dig.

Först till kvarn på platserna. Du kan boka ditt pass redan nu i bokningskalendern. Om du och dina vänner vill prova på i en egen grupp så går de jättebra om ni är minst 8 stycken! Vänligen mejla för att boka en egen tid som passar er.

Om det är något prova på pass du saknar i bokningskalendern kan du alltid mejla oss så hjälper vi dig, för självklart ska du ej behöva vänta för länge! Du vill ju prova på NU!

Hur ska jag klä mig på Prova på passet?

Poledance, Spinny pole, Parakrobatik, Deep stretch & Pole fitness – åtsittande linne, tights och hotpants/shorts för dig som vill kunna prova sitta på stången. Inga metallsmycken.

Chairdance & Twerk – gymnastikskor/sneakers, rörliga träningsbyxor och t-shirt/linne.

Floorwork – linne/t-shirt, byxor, inga metallsmycken och vi kommer att vara barfota/strumpor eller ha highheels.

Arial Silk & Hoop – långa byxor, långärmad åtsittande tröja, barfota/strumpor. Inga metallsmycken.

Vilka pass borde JAG prova på?

Här nedan följer lite korta snabba tips på vad kurserna ger dig, beroende på vad du gillar:

Poledance – För alla! Grundträningen som vi rekommenderar ALLA att kontinuerligt gå på. Styrka, smidighet & trickträning! Vi rekommenderar varmt denna träning för dig som provar på ditt första pass hos oss.

Parakrobatik – För dig och din vän, när man är två blir det dubbelt så kul, passar er som vill köra tillsammans i par. Tjej o kille eller tjej och tjej, kille och kille.

Deep stretch – För dig som vill bli smidiagre, hjälp att hitta rätt i stretchen och bli vigare. Lugn & avslappnande klass.

Pole fitness – för dig som vill stärka din kropp med ett svettigt pulshöjande styrkepass.

Chairdance – kondition på ett roligt sätt! Koreografi kring coh på stol som involverar alla dina muskler, gör dig smidigare och utmanar din kondition – pulshöjande pass! Du behöver ej lyfta din egen kroppsvikt här.

Floorwork – för kvinnor. Sensuell dansklass där high heels är tillåtna. en riktig egoboost!

Twerk – För dig som vill skaka rumpa och samtidigt stärka din core samt bli mjuk och rörlig i höfter!

Crosspole – för män som endast vill köra med män. Läckra styrketrick som du även kan ta med ut på gatan, styrke, trick o smidighetsträning för män!

Aerial silk & hoop – trick i ringar och silkestyg, för dig som gillar akrobatik, hänga i luften, circusinspirerad träning blandad med poledance samt akrobatik!