Boka prova-på-pass

Sidbild_Träna med oss

BOKA Prova på pass hos oss!

 

boka

Borlänge

boka

Falun

Du är varmt välkommen att Prova på vårat spännande utbud av träningsmöjligheter!
Kostnadsfria prova på pass sker var 4:e vecka hos oss. GRATIS PROVA PÅ VECKOR: Vecka 2, 6, 10, 14, 18, 22, 26. Övriga veckor kostar enstaka pass 100 kr/pass.

Såhär gör du för att Boka dina prova på pass:

  1. Klicka på knappen ”Boka tid” i den stad du vill boka ditt pass.
  2. Klicka på ”Boka” & scrolla ner, där ser du alla bokningsbara pass.
  3. Klicka på ”sök tid” på PROVA PÅ POLEDANCE (eller de prova på pass du vill boka) Då kommer de tider som finns närmast tillgängliga upp synligt i en kalender under menyn ”Prova på pass”.
  4. Klicka på den tid i kalendern som du vill ha, fyll i dina uppgifter & klicka på boka. Du får då en Bokningsbekräftelse per mejl. Anmälan är bindande. Det är gratis att prova på så länge du dyker upp på ditt pass eller skaffar ersättare. Dyker du ej upp fakturerar vi dig 100 kr för uteblivet pass.
  5. OBS! titta en extra gång att du bokat prova på pass under rubriken ”prova på pass” i bokningskalendern, de andra passen är nämligen ordinarie pass, ej prova på. Tack på förhand!

Vi har alltid kostnadsfria PROVA PÅ POLEDANCE pass för dig som är Nybörjare varje vecka!
Övriga 1h pass har vi kostnadsfri prova på vecka var 4:e vecka (veckorna står ovan).

Du ser tillgängliga tider i bokningskalendern ovan! Det ligger alltid prova på pass helgen innan kursstart samt under kursens gång.

Först till kvarn på platserna. Du kan boka ditt pass redan nu i bokningskalendern. Om du och dina vänner vill prova på i en egen grupp så går de jättebra om ni är minst 8 stycken! Vänligen mejla för att boka en egen tid som passar er.

Om det är något prova på pass du saknar i bokningskalendern kan du alltid mejla oss så hjälper vi dig, för självklart ska du ej behöva vänta för länge! Du vill ju prova på NU!

Hur ska jag klä mig på Prova på passet?

Poledance, Spinny pole, Parakrobatik, Deep stretch & Pole fitness – åtsittande linne, tights och hotpants/shorts för dig som vill kunna prova sitta på stången. Inga metallsmycken.

Chairdance & Twerk – gymnastikskor/sneakers, rörliga träningsbyxor och t-shirt/linne.

Floorwork – linne/t-shirt, byxor, inga metallsmycken och vi kommer att vara barfota/strumpor eller ha highheels.

Arial Silk & Hoop – långa byxor, långärmad åtsittande tröja, barfota/strumpor. Inga metallsmycken.

Vilka pass borde JAG prova på?

Här nedan följer lite korta snabba tips på vad kurserna ger dig, beroende på vad du gillar:

Poledance – För alla! Styrka, smidighet & trickträning! Vi rekommenderar varmt denna för dig som provar på ditt första pass hos oss.

Parakrobatik – För dig och din vän, när man är två blir det dubbelt så kul, passar er som vill köra tillsammans i par. Tjej o kille eller tjej och tjej, kille och kille.

Deep stretch – För dig som vill bli smidiagre, hjälp att hitta rätt i stretchen och bli vigare. Lugn & avslappnande klass.

Pole fitness – för dig som vill stärka din kropp med ett svettigt pulshöjande styrkepass.

Chairdance – kondition på ett roligt sätt! Koreografi kring coh på stol som involverar alla dina muskler, gör dig smidigare och utmanar dig kondition – pulshöjande pass! Du behöver ej lyfta din egen kroppsvikt här.

Floorwork – för kvinnor. Sensuell dansklass där high heels är tillåtna. en riktig egoboost!

Twerk – För dig som vill skaka rumpa och samtidigt stärka din core samt bli mjuk och rörlig i höfter!

Crosspole – för män som endast vill köra med män. Läckra styrketrick som du även kan ta med ut på gatan, styrke, trick o smidighetsträning för män!

Aerial silk & hoop – trick i ringar och silkestyg, för dig som gillar akrobatik, hänga i luften, circusinspirerad träning blandad med poledance samt akrobatik!